Esthajnal Sörválogatás

5990 Ft

Elfogyott

Termékleírás

A karácsony íze immáron egy évtizede a Szent András Sörfőzdében születik.

Idén a 30 éves jubileumi születésnapjuk alkalmából rendhagyó módon nem egy Esthajnallal, hanem egy válogatással ünneplik a karácsonyt. Ebben a négy különböző ikonikus sörből álló válogatásban két közönségkedvenc Esthajnalt – melyet nyáron a social media felületeiken szavaztak meg a követőik – és a főzde kedvenc darabjait rejtették el azért, hogy idén is méltóképpen ünnepeljék a karácsonyt és a mögöttük álló sikeres három évtizedet.

Idén tehát négy különböző Esthajnal kerülhet az ünnepi asztalra, melyek a karácsony egy-egy ízét, hangulatát idézik fel az elmúlt tíz évből. Nincs karácsony Esthajnal nélkül, hiszen ezen sörök nem csupán elengedhetetlen kellékei az ünnepi asztaloknak, de díszdobozba csomagolva a tökéletes ajándékok is egyben.

Ebbe a Best Of válogatásba az Esthajnal ’14 (pine ale fenyőrüggyel és borókával), az Esthajnal ’18 (imperial stout füstölt szilvával), az Esthajnal ’19 (black IPA őszibarackkal) és az Esthajnal ’22 (mézeskalácsos belga ale) limitált kiadású karácsonyi sörök kerültek.

További információk