Nagyon széles metélt tészta – natúr 100% Vegán (400 g)

1190 Ft

Termékleírás

Durum liszt, zöldség és semmi más.

Különleges, pihentetett, kíméletesen szárított, főtt zöldség hozzáadásával, bronz formával készült tojás nélküli, kézzel csomagolt, extra méretű durum száraztészta.
10-% sárgarépa tartalommal

Míves tészta. 100% Vegán.
Tárolása száraz hűvös helyen.

TOJÁS NÉLKÜLI SÁRGARÉPÁS SZÁRAZTÉSZTA

Durum liszt (durum dara), 10% sárgarépa püré, só

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1505kj/355 kcal
Zsír 1,4 g
  – amelyből telítetlen 0,3 g
    zsírsavak
Szénhidrát 73 g
 – amelyből cukrok 2,5 g
Fehérje 12,6 g
1,2 g

Különleges: A magas minőségű liszt, a nyers zöldségek, a kíméletesség, a gondosság, a türelem, a nagyrészben kézzel végzett munkafolyamatok, a válogatás, a klasszikus és a fejlett tésztaipari technológiák megfelelő összhangja teszi egyedivé és különlegessé a tésztáinkat.

 

Főtt zöldséggel: A nyers zöldséget megfőzzük, leszűrjük, majd összeturmixoljuk. Így pürésítve adagoljuk dagasztás közben a liszthez. A zöldség rostja keveredve a liszttel, más állagú – kicsit könnyedebb – durum tésztát eredményez.

 

Bronz formával készült: A dagasztott pihentetett alapanyag formázása bronz eszközzel történik. Ezáltal a felület érdesebb, rusztikusabb lesz, a tészta felülete pedig ‘megnő’ és jelentősen jobban tudja a mártást felvenni. A mártás nem csúszik le a tésztáról.

 

Extra méretű: A metéltjeink átlagosan 20-30 cm hosszúságúak, de nem ritka a 40 cm-es is. Mivel hullámosra készítjük őket, így a kész tészta a tányéron nagyon szépen mutat.

További információk